Genshin Impact brings back its limited-time event, A Thousand Questions With Paimon to test the trivia intellect of its most esteemed travelers.

From April 6-8, Genshin Impact will reward players with 50,000 Mora if they answer all ten daily questions correctly. Even if you click the incorrect answer, you can always retake the quiz and redeem the remaining rewards.

With literally a thousand questions to answer, we’ve made our way to the Genshin Impact Tavern forums and found a comprehensive guide by community member SoraHoshina that will help you ace the Emergency Food’s quiz.

Click here to take part in the event.


1. When Hydro is used to extinguish the Hilichurl Berserker’s torch, how does the Hilichurl Berserker react?

Answer: Takes out a match and re-ignites the torch

2. Primo Geovishap changes their element as the battle progresses. Which of the following is not an element that they may change to?

Answer: Anemo

3. Which of the following elements is Boreas not immune to?

Answer: Pyro

4. Which of the following statements about the Childe boss fight is true?

Answer: This fight can be done in Co-Op Mode

5. True or false: In the Contending Tides event, you can invite your friends to join you in Co-Op Mode for difficult stages.

Answer: False

6. Holding Venti’s Elemental Skill allows him to generate a wind current which can be used to perform Plunging Attacks.

Answer: True

7. Which of the following materials can be converted with Dust of Azoth?

Answer: Varunada Lacurite Gemstone

8. Which of the following statements about Seelie is true?

Answer: All of the options are true

9. True or false: On the PC version, you can press Left Alt + 1/2/3/4 to switch to the corresponding character in your party and cast their Elemental Burst.

Answer: True

10. How many types of Hydro Mimics can the Oceanid summon in total?

Answer: 8 types

11. After dying in a Domain, you are automatically teleported to the nearest Statue of The Seven.

Answer: False

12. The Bubu Pharmacy owner in Liyue is?

Answer: Baizhu

13. When fighting a Ruin Guard, we can attack its weak spots to cause it to enter a state of paralysis. How many weak spots does a Ruin Guard have?

Answer: Two

14. Which of the following statements about Dvalin’s “Caelestinum Finale Termini” ability is false?

Answer: Using a wind glider to glide above the cracked platforms will cause characters to suffer damage

15. Which of the following statements about the Geo Traveler’s Elemental Skill, Starfell Sword, are false?

Answer: We can hold the Elemental Skill to stack one Meteorite on top of another

16. Which of the following items can you obtain from the Unusual Hilichurl?

Answer: Cabbages

17. In Jean’s Story Quest, “Leo Minor Chapter”, what is the name of Margaret’s lost cat?

Answer: Prince

18. What do Cecilias represent in the language of flowers?

Answer: The true feeling of the prodigal son

19. Fatui Skirmishers will empower themselves in battle, and these empowerments must be removed to defeat them quickly. Of the following interactions, which one is the least efficient?

Answer: Electrohammer Vanguard – use Pyro DMG

20. Which of the following will not allow you to obtain the Shrine of Depths Keys?

Answer: Completing a Story Quest

21. What is Fischl’s position at the Adventurer’s Guild?

Answer: Investigator

22. Which of the following is a signature dish at Wangshu Inn?

Answer: Almond Tofu

23. Xinyan is Liyue Harbor’s sole ___ Musician

Answer: Rock ‘n’ Roll

24. Which of the following regional specialties can be obtained from Stormterror’s Lair?

Answer: Windwheel Aster

25. Which of the following statements about Elemental Reactions is false?

Answer: Anemo can trigger a Swirl reaction with Geo

26. What is Diona’s Constellation called?

Answer: Feles

27. How many Fortify stacks can Zhongli’s Passive Talent “Resonant Waves” provide?

Answer: Five

28. “Currently, each Shrine of Depths can only be opened once, and cannot be reset” –  is this statement true?

Answer: True

29. Which of the following characters is unable to destroy the rock pillars that the Geo Hypostasis: Gimel summons?

Answer: Venti

30. How many Elemental Resonances can a single party have active at once?

Answer: Two

31. How many members does Benny’s Adventure Team have?

Answer: One

32. In Liyue, there is a plant that carefully listens to people’s singing. That plant is called:

Answer: Glaze Lily

33. “The constructs that Zhongli, Ningguang, and the Geo Traveler summon can all be climbed” – Is this statement true?

Answer: False

34. How many Ley Line challenges can exist in Mondstadt and Liyue at any one time?

Answer: Four

35. Can two characters of the same element activate an Elemental Resonance in Co-Op Mode?

Answer: Yes

36. What reaction will occur when an Elemental Attack is used against Anemo Hypostasis: Beth?

Answer: Swirl

37. What is the name of the hotel where the Fatui diplomats were staying during Mondstadt’s Stormterror issue?

Answer: Goth Grand Hotel

38. Which of the following is not one of the Cryo Regisvine’s weak points?

Answer: Petals

39. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: The Burning reaction itself deals damage

40. Which of the following monsters will not emerge from a Blossom of Revelation challenge?

Answer: Unusual Hilichurl

41. From which of these locations can Musk Reef be reached via a black hole?

Answer: Cape Oath

42. What is the name of the Anemo Hypostasis?

Answer: Beth

43. Attacking a Geo Slime not infused by Geo with Geo attacks will deal damage.

Answer: False

44. Which of the following areas do not contain any Philanemo Mushrooms?

Answer: Wolvendom

45. Which of the following is the customary Hilichurl greeting?

Answer: Olah!

46. Which of the following locations does not belong to the Mondstadt region?

Answer: Nantianmen

47. Which of the following characters is not a bard from Mondstadt?

Answer: Qingzhou

48. What is Amber the champion of in Mondstadt?

Answer: Gliding

49. Childe is which of the following Harbingers?

Answer: 11th Harbinger

Childe as Tartaglia in Genshin Impact
Credit: miHoYo

50. Which of the following characters is the most suitable counter to Electro Hypostasis: Aleph?

Answer: Xiangling

51. “Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mage shields at the same rate as Hydro attacks” – is this statement true?

Answer: False

52. Which of the following Book Collections was written by Klee’s mother, Alice?

Answer: Teyvat Travel Guides

53. When Kaeya is in the party, character Stamina Consumption when sprinting is decreased.

Answer: True

54. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack Oceanic directly to do damage

55. Which of the following dishes is not a Mondstadt staple?

Answer: Mora Meat

56. What is Keqing’s title in the Liyue Qixing?

Answer: Yuheng

57. What does Lupical mean?

Answer: Family

58. Which of the following Elemental Resonances can reduce the CD of Elemental Skills?

Answer: Impetuous Winds

59. Diluc used to be the Knights of Favonius

Answer: Cavalry Captain

60. Who wrote the Favonius Survival Rulebook for Klee?

Answer: Kaeya

61. Wanshu Inn’s cat is called

Answer: Wei

62. Which of the following characters will not have their Charged Attacks infused by Cryo DMG by Chongyun’s Spirit Blade: Chonghua’s Layered Frost?

Answer: Klee

63. What is the name of the night shift guard of the Northland Bank?

Answer: Nadia

64. Which of the following areas do not contain any Violetgrass?

Answer: Qingxu Pool

65. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack the Oceanid directly to deal DMG to it

66. In which of these locations can Dandy not be found to try a time trial challenge?

Answer: The highest point of Qingce Village

67. Which of the following characters did not have a pet turtle as a kid?

Answer: Amber

68. Which of the following animals did not appear in “The Boar Princess”?

Answer: Rabbit

69. Who occupies the eighth seat among the Eleven Fatui Harbingers?

Answer: Signora

70. Sucrose is the assistant of whomst?

Answer: Albedo

71. Pyro Regisvine is immune to Pyro damage.

Answer: False

72. Which place’s topography is the result of an Archon hurling giant spears of rock during a time of war.

Answer: Guyun Stone Forest

73. Kaeya’s Elemental Burst can freeze

Answer: False

74. Which archon created the Mora

Answer: Geo Archon

75. Xingqiu’s Passive Talent is about enhancement

Answer: True

76. Which of the following does Boreas drop?

Answer: All of the above

77. Geo attacks on Anemo Hypostasis will not cause crystallize

Answer: True

78. Something like what does break the shield of Hydro Abyss Mage?

Answer: Cryo

79. Amber is the Knights of Favonius’ only

Answer: Outrider

80. Which of the following elements can attack the Pyro Regisvine’s weak points most effectively?

Answer: Hydro

81. Which location is not covered by Teyvat Travel Guide?

Answer: Wuwang Hill

82. Which of the following material does not drop?

Answer: Amethyst

83. Which of the following local specialties are found in Liyue?

Answer: Wolfhooks

84. Which of the following statements about the Sacrificial Bow is true?

Answer: An Elemental Skill must deal DMG for the Sacrificial Bow to have a chance of resetting it

85. How much stamina does Keqing’s Charged Attack consume?

Answer: 25

86. Oz summon duration is at a set time.

Answer: True

87. All (Amber, Lumine, Ningguang) can activate pressure plate.

Answer: True

88. When the Traveller is affected by Pyro, holding the Traveller’s Elemental Skill can be used to cause

Answer: Elemental Absorption

89. Which volume did Xingqiu borrow from Chang the 9th?

Answer: 6th

90. When Xiangling’s Guoba is breathing fire, if a character is in the AoE of the fire breath, they will also be affected by Pyro.

Answer: False

91. Which of the following items does not belong to the Liyue region?

Answer: Wolfhook

92. Which of the following statements about Xinyan is false?

Answer: The one with “the shielded character dealt 15% more damage”

93. When does the Boreas fight refresh every week?

Answer: Monday 4:00 a.m.

94. The Karst Crawlers at Mt. Hulao can entrap anyone who steps on them, covering the intruder in amber. Who planted those plants?

Answer: Mountain Shaper

95. What is the name of the bartender at the Angel’s Share?

Answer: Charles

96. Which of the following statements about Geo constructs is true?

Answer: Geo constructs can be used to block certain monster attacks

97. How many elements make up the continent of Teyvat?

Answer: Seven

98. Which of the following cannot provide energy to charge an Elemental Burst?

Answer: Interacting with the statue of seven

99. What is the maximum number of Electro Sigils that Razor’s Elemental Skill, Claw and Thunder, can generate?

Answer: Three

Genshin Impact, La Signora
Screenshot by Kristine Tuting/ ONE Esports


100. Which of the following does not belong to the Liyue region?

Answer: Brightcrown Canyon

101. Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mages shields at the same rate as hydro attacks – is this statement true?

Answer: False

102. What Skill is Cyro Abyss Mage’s shield immune to?

Answer: Kaeya’s Elemental Skill

103. Which plant is not unique to Mondstadt?

Answer: Sweet Flower

104. Donna, an assistant at Floral Whisper flower store, is infatuated with…

Answer: Diluc

105. Barbara’s Talent, Glorious Season, is able to decrease the stamina consumption of all party members when Barbara is in the party.

Answer: False

106. How often does the Rite of Descension, one of Liyue’s ceremonies occur?

Answer: Once a year

107. Which of the following statements about Xiangling is true?

Answer: When Xiangling uses her Elemental Skill, Guoba will deal AoE Pyro DMG four times

108. Protective Canopy provides a 15% RES against all elements to all party members.

Answer: True

109. The rivalry between the two famed styles of cooking, Li and Yue, is a few hundred years old. Out of the two, the Yue style is popular among the enthusiast of:

Answer: Seaside delectables

110. When the Anemo traveler is affected by Pyro, holding the Traveler’s Elemental Skill can be used to cause an Elemental Absorption.

Answer: True

111. Some of Lisa’s attacks can apply the Conductive status onto monsters. What is the maximum number of Conductive stacks that may be applied?

Answer: Three

112. Which of the following is not the name of a hilichurl tribe in Dadaupa Gorge?

Answer: Ricer

113. Which of the following items does not belong to the Mondstadt region?

Answer: Snapdragon

114. The rivalry between the two famed styles of cooking, Li and Yue, is a few hundred years old. Out of the two, the Yue style is popular among enthusiasts of:

Answer: Seaside delectables

115. Xingqiu is the second son of Liyue Harbor’s:

Answer: Feiyun Commerce Guild

116. Klee’s plunging attack could reduce ore durability, so that mining could be made faster.

Answer: False

117. How many times will Diona’s Elemental Burst heal a character?

Answer: Six

118. Which of the following statements concerning Mona’s Elemental Burst, Stellaris Phantasm, is wrong?

Answer: If Mona takes no DMG for two seconds after using the Elemental Burst, she will regenerate 20% of her HP

119. Noelle’s Elemental Skill, Breastplate, is able to deal one instance of Geo DMG to nearby enemies. It will not generate any Elemental Particles

Answer: True

120. Which of the following methods does not decrease the character’s Sheer Cold meter?

Answer: Eating Goulash

121. Beidou’s fleet is called…

Answer: The Crux Fleet

122. Of the following Mondstadt taverns, Diona is a bartender at:

Answer: The Cat’s Tail

123. The pet that Qiqi would like to have most is:

Answer: Finch

124. Which of the following factors affects the DMG dealt by Shatter

Answer: Elemental Mastery

125. The Fortune-Preserving Talisman created by Qiqi’s Positive Talent, A Glimpse into Arcanum, lasts for 15 seconds after being triggered.

Answer: False

126. Which of the following statements about Sucrose is false?

Answer: Sucrose’s Passive Talent, Astable Invention, grants a 25% chance to return a portion of materials used in the crafting of products

127. Which element does not reduce the HP of the Electro Hypostasis’ prisms?

Answer: Hydro

128. What factors influence Oz’s time on the field?

Answer: Duration is fixed

129. Sucrose is the assistant of the genius alchemist called:

Answer: Albedo

130. Kaeya’s Elemental Burst, Glacial Waltz, is able to constantly freeze water surfaces, allowing one to run across them.

Answer: False

131. Which of the following is not a name that people gave to the Archon Morax?

Answer: God of Eternity

132. Which of the following characters does not belong to the Knights of Favonius?

Answer: Mona

133. Which of the following statements regarding Baron Bunny is false?

Answer: Baron Bunny’s explosion delay is based on it’s charge time. The longer the elemental skill is held, the longer the delay until Baron Bunny explodes

134. Which of the following elements is the most efficient at breaking a Hydro Abyss Mage’s shield?

Answer: Cryo

135. Which of the following items cannot be obtained from Memories: Storming Terror I?

Answer: Vajrada Amethyst Chunk

136. The people of Liyue believe that the adepti dwell in:

Answer: Jueyun Karst

137. Geo Constructs created by Zhongli, Ningguang, and Lumine can be climbed, True or False?

Answer: False

138. What is the name of the board game that Ningguang invented?

Answer: Liyue Millenial

139. Who is that red, burny friend mentioned by Razor?

Answer: Klee

140. Which of the following statements about Amber is false?

Answer: Amber’s Precise Shot Talent allows her to gain additional CRIT Rate for a certain period after hitting an opponent’s Weak Spot

141. “When Chongyun uses his Elemental Skill, Spirit Blade: Chonghua’s Layered Frost, Diluc’s attacks within that field will be infused with Cyro DMG” – is this statement true?

Answer: False

142. Barbara’s Elemental Skill, Let the Show Begin will intermittently apply Hydro to the active character. This can be used to clear Electro from a character who has had it applied to them.

Answer: False

143. What is the Energy Cost of Diluc’s Elemental Burst, Dawn?

Answer: 40

144. Which of the following Hilichurl tribes does not appear at Dadaupa Gorge?

Answer: Lunar Tribe

145. The Symbol of Mondstadt’s can be found at:

Answer: Windrise

146. How many Boss Enemies are currently recorded in the Adventurer Handbook?

Answer: Eight

147. Which of the following statements about Keqing is false?

Answer: Keqing can perform her Elemental Skill, Stellar Restoration, while in mid-air

148. Which of the following items will not drop when fighting a Level 40 Electro Hypostasis?

Answer: Vajrada Amethyst Chunk

149. The second charge level of Bennett’s Elemental Skill, Passion Overload, will launch him, and this cannot be prevented by any other operations – is this statement true?

Answer: False

Genshin IMpact, Yaoyao, Qiqi, Paimon
Credit: miHoYo

150. After using his Elemental Burst, Lightning Fang, Razor’s Normal Attacks will deal Electro DMG.

Answer: False

151. Which of the following archons was Mora named after?

Answer: Geo Archon

152. Which one of Noelle’s stats affects the DMG absorption of the shield created by Noelle’s Elemental Skill, Breastplate?

Answer: DEF

153. Which of the following locations can Crabs be acquired from?

Answer: Yaoguang Shoal

154. Which of the following cannot be obtained via Domains?

Answer: Primogems

155. Which of the following statements about the Spiral Abyss is true?

Answer: If you fail the Spiral Abyss Challenge, you can temporarily leave the stage and continue later on

156. There was also a question about the number of mini games in Peculiar Wonderland:

Answer: Eight

157. From the following artifact sets, which one doesn’t include 4 stars or above?

Answer: Travelling Doctor

158. In a friend’s Character Showcase, we can view details on the specific affixes of their characters’ artifacts.

Answer: True

159. True or false: Rainy weather extinguished Flaming Flowers, allowing us to gather them immediately.

Answer: False

160. Which of the following drinks cannot be purchased in the Mondstadt tavern?

Answer: Holy Water

161. Which of the following is not a buff Doric used by Bennett’s Elemental Burst, Fantastic Voyage?

Answer: Energy Recharge Increase

162. Which of the following statements about Daily Commissions is true?

Answer: We can receive a maximum of four commission rewards per day

163. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: The Melt itself deals DMG

164. Which of the following characters can provide a bonus when forging the Whiteblind?

Answer: Diluc

165. Which of the following statements about Serpent Spine is true?

Answer: The DMG-Increase stacks do not reset if the character leaves the field.

166. Which of the following weapon’s abilities is generated differently from the others?

Answer: Solar Pearl

167. Which of the following items cannot be converted using the Parametric Transformer?

Answer: Spirit Locket of Boreas

168. How many works of calligraphy are in Wangshu Inn?

Answer: Six

169. Which wind glider can be obtained from reaching Reputation Level 8 in Mondstadt?

Answer: Azure Winds

170. Which of the following creatures or items cannot appear when you destroy a chunk of amber on Mt. Hulao?

Answer: Mint

171. Which of the following rewards cannot be obtained from challenging Ley Line Blossoms?

Answer: Character level-up material

172. What is the CD of the World Level adjustment function?

Answer: 24 hours

173. Which of the following will not increase Reputation?

Answer: Completing a Story Quest

174. Which of the following statements about artifacts is true?

Answer: Artifact affixes will never provide the same effects as the main attributes

175. The Sunsettia is the most commonly found food in the game. It has no other uses apart from being eaten as-is.

Answer: False

176. On the page for the event wish “Epitome Invocation,” select the magnification icon to view the effects of the current featured weapons.

Answer: True

177. How many kinds of elemental Primordial Showers do Primo Geovishap have at their disposal?

Answer: Four

178. Entering a Domain consumes Resin?

Answer: False

179. Normal and Charged Attacks with Snow-Tombed Starsilver may generate an everfrost Icicle above the enemy, which deals Cryo DMG.

Answer: False

180. Which of the following statements about fighting Geo Hypostasis: Gimel is false?

Answer: You can use Geo attacks to damage the Geo Hypostasis’s core

181. Which of the following statements about artifacts is true?

Answer: Artifacts in the Thundering Fury set can be obtained from Midsummer Courtyard

182. Xinyan’s Passive Talent “…Now That’s Rock ‘N’ Roll!” increases the Physical DMG dealt by shielded characters by 15%.

Answer: False

183. Using Geo attacks against Anemo Hypostasis: Beth will cause a Crystallize reaction.

Answer: False

184. Which of the following kinds of information is not available in the Living Beings section of the Archive?

Answer: Attributes of monsters

185. How many tunes can be played in the Windblume Festival event Ballads of Breeze?

Answer: Four

186. Each character has their own Fullness meter. Once it is full, that character cannot continue to consume Dishes. Based on what factor does the Fullness meter return to normal?

Answer: Time

187. Which of the following cannot be achieved with the Archive?

Answer: Obtaining detailed information on items that have not yet obtained 

188. Which of the following statements about Geovishap Hatchlings is false?

Answer: Geovishap Hatchling are immune to Geo DMG

189. When the World Level does not change, raising your Adventure Rank increases the level of monsters in the world.

Answer: False

190. Which of the following methods increases the growth rate of the character’s Sheer Cold meter?

Answer: Swimming

191. What is the maximum number of characters that can be displayed in a friend’s Character Showcase?

Answer: Eight

192. Which of the following statements about Friendship Level is false?

Answer: As a character’s Friendship Level increases, their ATK will also increase

193. Which of the following statements is true about Dragon’s Bane?

Answer: The Elemental Mastery attribute can effectively increase the DMG dealt by the elemental reactions

194. During the Windblume Festival event “The Great Bubble Crash,” how many bubbles may there be in a row?

Answer: Five

195. Dust of Azoth can be used at an alchemy workbench to convert any material to another material of the same type. The quantity of Dust of Azoth required differs depending on the material.

Answer: False

196. Which of the following cannot be purchased from a shop in Mondstadt?

Answer: Rice

197. Which of the following is not a method of restoring characters’ Stamina?

Answer: Stop swimming and tread water for a while

198. The location of the Contending Tides event is Dadaupa Gorge.

Answer: True

199. “Xingqiu’s Passive Talent, Flash of Genius, allows him to sometimes refund materials used in crafting Talent Enhancement Materials.”

Answer: True

Fischl at Spiral Abyss in Genshin Impact
Credit: Genshin Impact

200. Fischl’s elemental ability summons Oz, who fights by her side. The bolts of lightning that Oz hurls receive the damage bonus from elemental abilities triggered with “The Stringless”. (not exact words)

Answer: True

201. During the Windblume mini-game “Stepping Stone Antics,” you will respawn after falling and can continue playing.

Answer: False

202. Which of the following statements about Zhongli’s Elemental Skill, “Dominus Lapidis,” is false?

Answer: Zhongli can use his Elemental Skill’s Holding Mode to destroy Electro Crystals

203. Which of the following statements about the City Reputation system is true?

Answer: The number of Bounties and Requests is shared between all cities

204. Which of the following is not a minigame that can be experienced during the Windblume Festival?

Answer: Swimming

205. Which of the following Ley Line Disorders has not featured in a Domain?

Answer: Characters being periodically inflicted with High Voltage

206. Hu Tao’s Talent “Flutter By” increases Hu Tao’s CRIT Rate by 12% for 8s.

Answer: False

207. After lowering the World Level, the maximum available difficulty level of the Stormterror challenge will also decrease.

Answer: False

208. Which of the following dishes increases character DEF?

Answer: Jewelry Soup

209. Which of the following World Levels does not require an Ascension Quest to reach?

Answer: Five

210. How often does the Abyssal Moon Spire reset?

Answer: 1st and 16th of each month

211. Which of the following statements about Klee is false?

Answer: Opponents who are hit by Klee’s Elemental Skill, Jumpty Dumpty, will have their Pyro RES decreased

212. Which of the following methods cannot be used to acquire Crystal Chunks?

Answer: Shop Purchase

213. Other than using her Elemental Skill, Mirror Reflection of Doom, what other methods can Mona use to create phantoms?

Answer: By entering Illusionary Torrent for two seconds and being near an enemy

214. When fighting Anemo Hypostasis: Beth, dealing elemental DMG to the Anemo Orbs summoned by the Anemo Hypostasis converts them into elemental Orbs of a different type.

Answer: False

215. Which of the following methods does not raise your Adventure Rank?

Answer: Defeating monsters

216. At which of the following Liyue restaurants can you try Xiangling’s cooking?

Answer: Wanmin Restaurant

217. Which of the following dishes cannot be acquired by purchasing it at a shop?

Answer: Adeptus’ Temptation

218. At which Mondstadt Reputation Level is the Anemo Treasure Compass diagram obtained?

Answer: Six

219. Which of the following materials cannot be dropped by a Primo Geovishap?

Answer: Vayuda Turquoise Gemstone

220. When making Mystic Enhancement Ore from Magical Crystal Ore, what quantity of Original Resin is consumed to make 6 Mystic Enhancement Ores?

Answer: Ten

221. Xiao’s Talent Transcension: Gravity Defier guarantees that Xiao will never take damage from a Plunging Attack.

Answer: False

222. Beidou’s Elemental Burst “Stormbreaker” creates a Thunderbeast’s Targe around her. Which of the following statements about Thunderbeast’s Targe is false?

Answer: Thunderbeast’s Targe absorbs DMG and has 250% Absorption against Electro DMG

223. In Peculiar Wonderland, mini-games are selected at random from a pool. What is the total number of minigames in the pool?

Answer: Eight

224. Before entering the Spiral Abyss, you can consume food to strengthen your characters and improve your combat performance once you are inside.

Answer: False

225. Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mage shields at the same rate as Hydro attacks” — is this statement true?

Answer: False

226. Which of the following statements about artifacts is false?

Answer: You can obtain Sand of Eons that increases elemental damage

227. Which of the following statements about Albedo’s Elemental Skill “Abiogenesis: Solar Isotoma” is false?

Answer: Transient Blossoms scales off Albedo’s ATK

228. Which of the following drops Chilled Meat when defeated?

Answer: The Great Snowboar King

229. Tartaglia’s Passive Talent, Master of Weaponry, increases the Normal Attack Level for characters in the party by one.

Answer: True

230. Which of the following statements about Tartaglia is correct?

Answer: Unable to use Plunging Attacks in his Melee Stance

231. Which of the following statements about the Artifacts section of the Character Screen is correct?

Answer: All of the other options are true

232: Which of the following statements about Xingqiu is false?

Answer: Xingqiu’s Elemental Burst only empties his Energy meter out once its duration ends. As such, it is possible to switch characters to deal DMG during the duration of his Elemental Burst

233: Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: Using Hydro to trigger Vaporize deals greater DMG than triggering it using Pyro

234: Which of the following characters can provide a bonus when crafting Vajrada Amethyst Chunks?

Answer: None of the other options are true.

235. In Co-Op Mode, you can cause Seelie in friends’ worlds to move and guide you.

Answer: False

236. Which of the following statements about Plunging Attacks is false?

Answer: Plunging Attacks can only deal AOE Physical DMG

237. Which of the following methods can be used to obtain Fowl?

Answer: Killing pigeons

238. For which of the following can Geo Sigils not be exchanged?

Answer: Talent Level-Up Materials

239. When fighting Electro Hypostasis: Aleph, which of the following elements is unable to decrease the HP of its prisms?

Answer: Hydro

240. Which of the following statements about Ganyu’s Elemental Skill “Trail of the Qilin” is false?

Answer: The Ice Lotus generated by casting Trail of the Qilin only applies the Cryo element to nearby enemies and does not deal DMG

241. After Xiao casts his Elemental Burst, he gradually loses HP. If his HP is too low, this effect will cause him to die.

Answer: False

242. Who is the owner of the best pharmacy in Liyue?

Answer: Baizhu

243. Amber is the Champion of

Answer: Gliding

244. What is the CD of the Parametric Transformer?

Answer: Seven days

245. Who want a pet finch?

Answer: Qiqi

246. Who is eleventh harbinger?

Answer: Childe

247. Which of the Fatui Harbingers is Childe?

Answer: The Eleventh

248. Which of the following attacks is a Cryo Abyss Mage’s shield immune to?

Kaeya’s Elemental Skill

249. In the Story Quest ‘Bookworm Swordsman’, which volume of “’Legend of the Shattered Halberd” did Xingqiu borrow from Chang the Ninth?

Answer: Six

Ganyu and Qiqi in Genshin Impact
Credit: Genshin Impact

250. When Kaeya is in the party, character’s sprinting stamina consumption is decreased.

Answer: True

251. We can still accumulate Adventure EXP without ascending the World Level.

Answer: True

252. How many players can participate in Floral Freefall simultaneously?

Answer: Four

253. Which of the following cannot be obtained via Domains?

Answer: Traveler Friendship EXP

254. Venti’s Elemental Skill will generate a lot of Elemental Particles upon hitting monsters. This feature can be taken advantage of by using his Elemental Skill before switching to a different character to help them gain Energy faster.

Answer: True

255. Which element is most effective at attacking a Cryo Regisvine’s weak points?

Answer: Pyro

256. Which of the food below provides DEF boost?

Answer: Jewelry Soup

257. Which of the following statements about Diluc is false?

Answer: Diluc’s Passive Talent, Tradition of the Dawn Knight, refunds 15% of the ore used when crafting Sword-type

256. Which of the following statements about the Sacrificial Bow is true?

Answer: If the character who has the Sacrificial Bow equipped hits an Abyss Mage’s shield with an Elemental Skill, there is a chance to reset the Elemental Skill

257. Which of the following is not a feature of Statue of The Seven?

Answer: Temporarily increases characters’ ATK and Max HP

258. Which of the following materials cannot be found in the Archive?

Answer: Wind Gliders

259. Lisa’s General Pharmaceutics Passive Talent gives her a chance to refund materials used in crafting Character Ascension Materials.

Answer: False

260. What is the load limit of a Wind Catcher?

Answer: Five

261. Which of the following statements about the Spiral Abyss is true?

Answer: None of the other options are true

262. Which of the following methods will not allow a Traveler to gather a Flaming Flower Stamen in the world.

Answer: Attacking the Flaming Flower with a Physical attack using a Claymore character

263. In the current live version, what is the maximum Condensed Resin you can hold?

Answer: Five

264. Oz attacks with Freikugel which can trigger the Elemental Skill DMG bonus given by the Stringless.

Answer: True

READ MORE: Everything you need to farm for Rosaria in Genshin Impact